SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Wednesday, April 22, 2015

BABY GIRL ROMPER


kali ni new arrival untuk baby girl pulak ye
romper untuk baby girl ni
seakan rupa baju kurung
tapi kain dia singkat sikit la
kalau untuk baby yang kecik dan merangkak sesuai juga kainnya tak labuh
kaki tak tersangkut
material dari kain cotton t-shirt strechable sesuai dan selesa untuk baby





Harga : RM29 exclude postage
-Postage 1-3/item RM6sm / RM9ss

-Pengeposan cuma hari Selasa dan Khamis sahaja*kecuali diberitahu
-Pembayaran hendaklah dilakukan sehari sebelum hari pengeposan atau pengeposan
akan dilakukan pada hari berikutnya.

-Stok limited DAN dibenarkan booking 24 hour & proceed with payment.

Size 3-6m
Bahu : 7inch
Labuh tangan : 6.5inch
Labuh baju : 15.5inch
Lebar dada: 8inch

Size 6-9m
Bahu : 7.5inch
Labuh tangan : 7inch
Labuh baju : 16inch
Lebar dada: 9inch

Size 9-12m
Bahu : 7.5inch
Labuh tangan : 7.5inch
Labuh baju : 17inch
Lebar dada: 9inch

*UKURAN ADALAH ANGGARAN UNTUK RUJUKAN,RALAT 1-2CM




Monday, April 20, 2015

RAINBOW CHIFFON DRESS


New arrival lagi untuk material chiffon dress
loose cutting dgn color stripe
yang penting simple da menutup aurat ya















PBC11168 - Chiffon Rainbow Dress
1 : RM75
2 : RM140
*Termasuk postage semenanjung
Add RM3 untuk Sabah/Swak

Measurement: 
Size S: Length: 141cm Bust: 92cm Waist: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm
Size M: Length: 143cm Bust: 98cm Waist: 92cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm 
Size L: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 100cm Shoulder: 39cm Sleeve: 62cm
Size XL: Length: 144cm Bust: 110cm Waist: 106cm Shoulder: 40cm Sleeve: 63cm
Material: Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining
Detail: One functional button at sleeve





Friday, April 10, 2015

JUMPER BAJU MELAYU



Harga : RM29 exclude postage
Postage 1-3/item RM6sm / RM9ss

Pengeposan cuma hari Selasa dan Khamis sahaja*kecuali diberitahu

Pembayaran hendaklah dilakukan sehari sebelum hari pengeposan atau pengeposan akan dilakukan pada hari berikutnya.

Stok limited DAN dibenarkan booking 24 hour & proceed with payment.
Stok datang berperingkat,kami akan update untuk stok baru











Ukuran Jumper :
Size 3-6m
Bahu : 8inch
Labuh tangan : 8inch
Labuh baju : 20.5inch
Lebar dada: 9inch

Size 6-9m
Bahu : 8inch
Labuh tangan : 8inch
Labuh baju : 21inch
Lebar dada: 9inch

Size 9-12m
Bahu : 8.5inch
Labuh tangan : 8.5inch
Labuh baju : 22inch
Lebar dada: 10inch

Material : Cotton T-shirt ( strech)



Wednesday, April 1, 2015

AYU KURUNG PAHANG


new arrival untuk koleksi baju kurung
kali ni kurung pahang ya
koleksi kurung tahun ni semua limited edition..hehe
kalau habis takde restok dah dari pihak supplier










AYU KURUNG PAHANG
RM130SM / RM135SS
* Termasuk postage

Kurung berkonsep stripe Color 

Ukuran Kurung  PAHANG, SUSUN DEPAN. LIPAT BATIK.

MATERIAL : Campuran Linen dan Cotton yang Lembut , Sederhana Licin , Tidak Mudah Renyuk.

** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR 

Friday, March 27, 2015

BELLA CAMELIA KURUNG



simple dan moden
baju plain dengan kain bercorak








RM130 sm / RM135 ss free postage

- Cutting baju kurung MALAYSIA
- Material Kain Valentino Creepe Berkualiti Gred A ++




SOLANA MINI KURUNG


koleksi baru
sesuai untuk raya tahun ni..hihi
nak pergi dinner pun sesuai
simple plain satin silk dengan cutting mini kurung

stok sangat limited
**warna 90% sama dengan warna asal







RM130  free postage

- Mini Kurung berkonsep 'color blocking' yang ditempah khas.
- Material dari jenis kain Solana SatinSilk yang bermutu tinggi





Friday, March 13, 2015

BASIC PLAIN DRESS


basic dress ni simple sangat
yang paling penting selesa dan menutup aurat
stok sangat limited ya sebab ramai yang dah grab





Basic Plain Dress
RM90 free postage ( 1 Malaysia )
Material : Lycra 
Tidak Mudah Berkedut & Stretchable
* ukuran sila refer chart