SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Sunday, August 30, 2015

BUTTON BLOUSE


New Arrival!
Cotton button blouse
Simple & selesa














RAF-2575 -Button Blouse
1 : RM39
2 : RM75
*Termasuk postage

Size: Free Size (Fits for Size S to L)

Description:
- Standard collar neckline
- Long sleeves with tab to roll them up
- Front button fastening

Measurement:
Shoulder: 46cm
Bust: 104cm
Waist: 104cm
Length: 72cm
Sleeves Length: 56cm

Material : Cotton



Monday, August 17, 2015

SALSABILA DRESS


New Arrival
Limited Item ya
yang penting sopan dan menutup aurat








SALSABILA DRESS
RM105 exclude postage
Postage RM9 / RM13

SIZE S :
OPEN BUTTON
SHOULDER : 14.5"
BUST :37"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 18"
WAIST : 35"
DRESS LENGTH : 57 INCHES

SIZE M : 
OPEN BUTTON
SHOULDER : 15"
BUST :40"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 19"
WAIST : 38"
DRESS LENGTH : 57 INCHES

SIZE L : 
OPEN BUTTON
SHOULDER : 15.5"
BUST :42"
ARM LENGTH : 24"
ARMPIT WIDTH : 20"
WAIST : 40"
DRESS LENGTH : 57 INCHES

FABRIC / MATERIAL : CHIFFON FULL LINING



Friday, July 31, 2015

SHERRY DRESS


Salam Jumaat
Salam Syawal..
Haiih..busy benar kami time nak raya tu
tak terupdate blog ni

Masih mood rayakan..
kalau takde OOTD best utk pergi rumah terbuka
boleh la cuci mata kat sini ya
sesuai juga untuk BF mommy










Harga Sepasang RM90 (Termasuk Postage)
Material: Valentino Cotton Sulam 
BreastFeed Friendly (Zip Depan)






Monday, July 6, 2015

AZA BLOUSE


lama tak update blog ni
stok baru sampai tak sempat nak update
kebanyakan kami update di FB dan instagram sahaja..
semakin nak raya ni semakin laju pulak yang sold out

ok..
ni new arrival
blouse AZA
nursing friendly untuk mommy
harga memang mampu milik dan cepat sold out











AZA BLOUSE
RM50 termasuk postage
***No Fussy Buyer***
Please measure before confirm purchase

FREE SIZE  
Measurement
Shoulders : 16 "
Bust : 40-42"
Waist : 44"
Hips: 48"
Front Length : 36" , Back length : 38"

PLUS SIZE 
Measurement
Shoulders : 17 "
Bust : 42-44"
Waist : 46"
Hips: 50"
Front Length : 36" , Back length : 38"

With hidden Zipper
Suitable for nursing 
Material : Korean Lycra 





Sunday, June 21, 2015

KURUNG IMPIAN VISTA



New Arrival & Limited Edition
Kurung Impian Vista

Sila cuci mata kalau berkenan boleh refer ukuran 
Kalau masih available boleh booking 24 jam ye
Kalau nak lebih 24 jam boleh depo serendah RM30 tau
Oh ye,jangan la harap gambar 100% sama mcm gambar
Haruslah sedikit lain 90% lebih kurang sebab 
pencahayaan time amik gambar, resolusi skrin phone,komputer dll
tak sama setting kan








KURUNG IMPIAN VISTA 
RM180sm / RM185ss
*Termasuk postage
XXL TAMBAH RM20.00

Cutting : Kurung Moden / Kurung Malaysia
KAIN : LIPAT DEPAN
Material : Printed Songket Crepe Silk gred A++
Design - Exclusive Printed Songket .

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor Pencahayaan 

WARNA GAMBAR ADALAH 90% REAL COLOR

SIZE: SS, S, M , L, XL , XXL





Tuesday, June 16, 2015

TRENDY LACE DRESS













PBC41168 - Trendy Lace Blouse
RM59 exclude postage
Postage RM6 / RM9

Measurement:
Size S : 
Length: 82cm Bust: 90cm Sleeve: 59cm Shoulder: 36cm Hem: 130cm 

Size M: 
Length: 83cm Bust: 94cm Sleeve: 60cm Shoulder: 37cm Hem: 134cm 

Size L: 
Length: 84cm Bust: 100cm Sleeve: 60cm Shoulder: 38.5cm Hem: 138cm 

Size XL: 
Length: 85cm Bust: 106cm Sleeve: 60cm Shoulder: 40cm Hem: 142cm 

Material : Pearl Chiffon + Lace with full silk inner lining