SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Saturday, October 25, 2014

JOINT COLOR BLOUSE


sila rambang mata weekend ni
new arrival blouse chiffon lagi
dwi color ye
sama macam dress kami yang dulu dulu
yang ni pun confirm fast selling juga











PBC39068 - Joint Color Blouse
1 : RM60
2 : RM115
*Termasuk Postage

Measurement: 
Size S: 
Length: 82cm Bust: 88cm Shoulder: 35cm Sleeve: 58cm Hem: 156cm 

Size M: 
Length: 84cm Bust: 94cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm Hem: 160cm

Size L: 
Length: 86cm Bust: 100cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm Hem: 164cm

Size XL: 
Length: 88cm Bust: 104cm Shoulder: 39cm Sleeve: 61cm Hem: 168cm

Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining






Friday, October 24, 2014

LACE BLOUSE


ada new arrival untuk blouse
confirm fast selling
ye lah sebab item baru kan
kalau tak sempat grab tunggu la kalau supplier ada restok
ada banyak warna kali ni termasuk warna pastel
yang penting full lining

ni ada sedikit gentle reminder ye
sebelum pilih item kami dah sediakan ukuran
dipersilakan sangat sangat ukur dulu sebelum order
makanya kalau nak order atau dah order
lepas tu barang dah sampai tak muat 
jangan lah nanti komplen cakap baju kecik ke senteng ke
biasanya adviseable pilih ukuran yang besar sikit
sebab setiap ukuran ada ralat
setiap baju dari kilang ada standard ukuran
yang potong pun mesin
bila dah jadi baju sorting ikut size
lepas tu tak mungkinlah akan diukur semula sesatu kan

Tips untuk beli online : 
sediakan kan pita ukur
atau kalau dah tau size sendiri tapi kami provide dalam cm pulak
bukan inch 
tak payah pening kepala
guna je google kat PC ke,laptop ke,phone ke
(dah canggihkan sekarang)
type je 108cm to inch = confirm dapat jawapan tepat 





















PBC29086 - Lace Blouse

1 : RM60
2 : RM115
*Termasuk Postage

Measurement: 
Size S: 
Length: 81cm Bust: 87cm Shoulder: 35.5cm Sleeve: 58cm Hem: 126cm SleeveHole: 21cm 

Size M: 
Length: 83cm Bust: 93cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Hem: 130cm SleeveHole: 22cm

Size L : 
Length: 85cm Bust: 100cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm Hem: 134cm SleeveHole: 23cm

Size XL: 
Length: 87cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm Hem: 138cm SleeveHole: 24cm

Material : Chiffon + Lace With Full Silk Inner Lining




Wednesday, October 22, 2014

LATEESYA PLUS SIZE DRESS


sambil makan muruku
happy happy holiday ni boleh cuci mata ye
meh meh tengok plus size
nama je plus size tapi size S pun boleh pakai jugak
kalau dah macam ni jangan la tanya lagi 
saya muat tak kak??
aiyakkk..pitam hakak..

yang ni time preggy pun boleh pakai jugak
nanti jangan tanya lagi 
saya preggy 5 bulan
muat tak kak?
pitam lagi hakak...










LATEESYA PLUS DRESS

RM85 exclude postage
Postage RM9 / RM13

Measurement
Length: 140 cm
Bust: 120 cm
Waist: 130 cm
Neck to Handcuff: 72 cm
Armhole : 51 c

Size : Suitable from S until XXXXL

Material : High Quality Lycra with A-cut jubah style dress



Tuesday, October 21, 2014

LONG SLEEVE TOP - BAGGY SHIRT

asyik update stok dress je kan
ok kali ni kita update stok santai pulak ye
long sleeve top
senang panggil baggy shirt
semua stok yg jenis printed
ukuran dan details semua kat bawah ye..
kalau beli sehelai rugi duit postage
better grab 2 helai ye
RM50 termasuk postage
boleh syer dengan adek badek ke kawan kawan


















Long Sleeve Top

**Any 2 item RM50
**Inclusive Postage

Measurement:
Shoulder : 38-40cm
Bust : 90-100cm
Waist : 90cm+/-
Hip : 98-109cm
Sleeve : 52cm

Material:Wool