SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Friday, September 19, 2014

KURUNG LYCRA


alhamdulillah
kami dah dapat supplier untuk baju kurung
cuci mata dulu dgn koleksi kurung lycra ni ye
senang nak jaga,tak renyuk,
kalau nak cepat tak payah nak kelam kabut iron kan..

RM119 / set
*free postage 1 Malaysia
sizenya,sila refer ukuran di bawah ye..
item limited terdapat dalam size S,M,L,XL
Item XXL sold out buat masa ni..




















Monday, September 15, 2014

PRINCESS CUT FLARE DRESS - NEW COLOR


ada new color available untuk princess cut flare dress
untuk warna sebelum ni sila refer klik 







Princess Cut Flare Dress

RM70/each
*Termasuk kos postage

Measurement: 
Size M: 
Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Waist: 86cm Hem: 290cm 

Size L: 
Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm Waist: 90cm Hem: 294cm

Size XL 
Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm Waist: 94cm Hem: 298cm

Material: Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining




Friday, September 12, 2014

TUTU DRESS


mari mari
cuci mata hujung minggu
NEW ARRIVAL
tutu dress ni tak guna material dari chiffon ye
guna mixed satin
insyaAllah sama selesa dgn chiffon sebelum ni
bestnya,ada zip kat hujung tangan tu ( wudhu friendly )
belt di pinggang tu dijahit sekali pada baju
belakang ada getah ye di bahagian pinggang










PBC78068 - Tutu Dress
RM79 / each
**Termasuk kos postage

Measurement: 
Size M: 
Length: 139cm Bust: 92cm Shoulder: 37cm Sleeve: 58cm 

Size L: 
Length: 140cm Bust: 96cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59cm 

Size XL: 
Length: 142cm Bust: 100cm Shoulder: 40cm Sleeve: 59cm 

Material : Mixed Satin + Gauze

Description: Zip at both sleeve , belt attach to dress , back rubber waisted.





Wednesday, September 10, 2014

TUTU SKIRT


limited & selling fast ye
free size 
sila ukur baju dibadan sendiri..ahaks
insyaAllah harga berbaloi baloi





Monday, September 8, 2014

SIMPLE BASIC CARDI


musim cardigan agaknya..hehe
simple basic cardi ni sesuai je pakai dgn skirt,palazo ke 
formal sesuai,santai pun sesuai je pakai..
boleh mix & match 











SIMPLE CHIFFON CARDI


cepat je habis weekend kan 
hari ni jom cuci mata lagi
simple chiffon cardi je
lining mmg takde ye..basic cardi shja
for sure memang jarang la
sebab ada nanti yang tanya 
kena pakai inner ke..
mesti pakai ye..sebab sangat jarang..