SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Wednesday, July 23, 2014

Salam Aidilfitri 2014


Sempena cuti Hari Raya
PinkBiru akan OFFLINE sehingga 5 Aug 2014
InsyaAllah kami akan kembali seperti biasa pada 6 Aug ye.




Attention untuk cust:
Syamsiah Jamiran
Lebuhraya Shapadu Sdn Bhd, Wisma Berkat, Lot 10, 
Jalan Pelabur 23/1, Seksyen 23, 
40000 Shah Alam, Selangor
0136014350
*Kami halalkan duit yang kamu tak bayar untuk baju kurung tu ye.
Jadinya tak payahlah nak merangkak cari kami kat akhirat nanti semata mata nak bayar RM65 tu.
Lagipun tak boleh buat kain kafan pun baju kurung tu kalau mati nanti...
Alhamdulillah..semoga rezki kami semakin bertambah di masa hadapan.


Saturday, July 19, 2014

EXCLUSIVE LACE DRESS


assalam..
selamat pagi
cuci mata lagi..meh meh
exclusive lace dress
limited item ye











PBC67068 - Exclusive lace Dress
RM70/item
**termasuk postage

Measurement:
Size M: 
Length: 140cm Bust: 86cm Waist: 78cm Sleeve: 62cm Hem: 170cm Shoulder: 36cm 

Size L: 
Length: 142cm Bust: 90cm Waist: 82cm Sleeve: 63cm Hem: 174cm Shoulder: 37.5cm 

Size XL: 
Length: 143cm Bust: 94cm Waist: 86cm Sleeve: 64cm Hem: 178cm Shoulder: 39cm 

Material : Stretchable Lace With Full Inner Lining 

Description: Back Zip




Wednesday, July 16, 2014

CARDIGAN CHIFFON KIMONO


cuci mata lagi ye...
kali ni cardigan kimono
material kain chiffon ye..
ada banyak warna ni..


PURPLE

YELLOW

PEACH

LIGHT PURPLE

LIGHT PEACH

BABY BLUE

GREY

BEIGE

TURQUOISE

CARDIGAN CHIFFON KIMONO

RM50 exclude postage
Postage RM6/RM9

Material: Chiffon

SIZE S
SHOULDER : 13"
CARDIGAN LENGTH : 29"
ARMPIT WIDTH :20"
ARM LENGTH : 22 1/2"
BUST : FREE SIZE
SIZE : S ( FIT UNTIL SIZE 40 L )

SIZE M
SHOULDER : 14"
CARDIGAN LENGTH : 30"
ARMPIT WIDTH :23"
ARM LENGTH : 23"
BUST : FREE SIZE
SIZE : M ( FIT UNTIL SIZE 46 XXL )





Tuesday, July 15, 2014

PRINCESS CUT FLARE DRESS


ada new arrival untuk plain chiffon dress lagi ye..
kali ni princess cut flare dress
sila lah cuci mata 













Princess Cut Flare Dress

RM70/each
*Termasuk kos postage

Measurement: 
Size M: 
Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Waist: 86cm Hem: 290cm 

Size L: 
Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm Waist: 90cm Hem: 294cm

Size XL 
Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm Waist: 94cm Hem: 298cm

Material: Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining





Sunday, July 13, 2014

CLASSIC BUTTON DRESS ( BF FRIENDLY)


jom cuci mata lagi
jangan juling sudahlah ye..
new arrival..
classic button dress
yang penting BF friendly sesuai untuk mommy
sopan dan cantik..

biasanya dress BF friendly ni selling fast
so mari lah grab satu ke 2 psg
kita buat offer ni..
meh..meh..
boleh bawak beraya atau open house nanti










47068 - Classic Button Dress

**1: RM75
**2: RM135
*termasuk kos postage

Measurement: 
Size M: 
Length: 140cm Bust: 94cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Waist: 84cm Hem: 262cm

Size L: 
Length: 142cm Bust: 98cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm Waist: 88cm Hem: 266cm

Size XL: 
Length: 143cm Bust: 102cm Shoulder: 39cm Sleeve: 59cm Waist: 92cm Hem: 270cm

Material: Blended Chiffon With Full Silk Inner Lining. 

Description: Functional Button



Thursday, July 10, 2014

3D LACE WITH LYCRA MAXI DRESS


lagi cuci mata time puasa ni
selling fast ye..
sila grab awal
maaf sangat kami tak terima booking
details di bawah ye

boleh PM direct ke FB kami








RM82 exclude postage
Postage RM8/RM9

OPEN BUTTON
LENGTH : 55 1/2"
SHOULDER : 15"
BUST : 40"
WAIST : 38"
ARM LENGTH : 20"
(FIT UNTIL 48)
ARMPIT WIDTH : 23"
(FIT UNTIL 40)

FABRIC / MATERIAL : LACE WITH LYCRA STRETCHABLE