SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Tuesday, October 21, 2014

LONG SLEEVE TOP - BAGGY SHIRT

asyik update stok dress je kan
ok kali ni kita update stok santai pulak ye
long sleeve top
senang panggil baggy shirt
semua stok yg jenis printed
ukuran dan details semua kat bawah ye..
kalau beli sehelai rugi duit postage
better grab 2 helai ye
RM50 termasuk postage
boleh syer dengan adek badek ke kawan kawan


















Long Sleeve Top

**Any 2 item RM50
**Inclusive Postage

Measurement:
Shoulder : 38-40cm
Bust : 90-100cm
Waist : 90cm+/-
Hip : 98-109cm
Sleeve : 52cm

Material:Wool



Monday, October 20, 2014

NEW ARRIVAL-JASMINE DRESS


ada yang Monday Blues??
takpe kita cuci mata ye..
ada new arrival dress
semua warna pastel dan ada 2 size available
M & XXL
details sila refer di bawah ye


round neck










JASMINE PASTEL COLOUR DRESS
RM79 exclude postage
Postage RM9 / RM15

Size
M (Fit up to L) , XXL (Fit up to XXXL)

Measurement : 
Length: 140cm (M/XXL)

Shoulder: 
37 cm (M) ; 42 cm (XXL)

Sleeve: 
60 cm (M) ; 60 cm (XXL)

Armhole: 
48 cm (M) ; 54 cm (XXL)

Bust: 
102 cm (M) ; 116 cm (XXL)

Waist: 
94 cm (M) ; 110 cm (XXL)

Hip:
102 cm (M) ; 116 cm (XXL)

Material: Chiffon with full lining 
* zip below armpit (left)


Thursday, October 16, 2014

ENGLISH COTTON - Kain Pasang


Selamat pagi
hari ni nak update kain pasang
lama tak jual kain pasang
kain ni english cotton dari vietnam ye..
3.5M bidang 60
boleh beli sehelai atau beli borong juga ye
kalau tak ada size baju kurung cotton yang kami udpate sebelum ni
boleh beli kain ni utk tempah atau jahit sendiri

InsyaAllah selesa kain ni..
material sama macam kurung cotton yang dah siap
ni salah satu feedback customer kami..
Alhamdulillah



















RM85/item free postage
3.5M bidang 60

Harga borong
10 pcs RM55/item (tidak termasuk postage)
Postage RM40sm /RM75 ss
*Poslaju sahaja



Monday, October 13, 2014

MAXI QHIS ( BF FRIENDLY )


Monday Blues tak hari ni?
takpe takpe..meh cuci mata dulu
Maxi Qhis ni khas untuk mommy yg BF
tapi yang tak BF pun boleh juga
simple je yang penting selesa






Maxi Qhis
RM89 free postage

FREE SIZE 
Shoulders : From 15 stretchable up to 16"
Bust : 38"
Waist : 40"
Hips: 45"
Arm length : 23"
Dress length from shoulders : 55

PLUS SIZE
Shoulders : 17 stretchable up to 18"
Bust : 44"
Waist : 44"
Hips: 48"
Arm length : 23.5"
Dress length from shoulders : 55"


Material : High Quality Korean Lycra

Basic Jubah Dress with a touch of elegance golden zipper (Nursing Friendly)




Sunday, October 12, 2014

JULIANA PLUS SIZE DRESS


lagi koleksi untuk plus size
yang bukan plus size pun boleh pakai juga ye
details sila refer di bawah







JULIANA PLUS SIZE DRESS
RM79 exclude postage
Postage RM9/RM13

Material: High Quality Lycra with A cut jubah style
Size XXL ( Suitable for XL,XXL,XXXL )

Measurement:
Length : 140cm
Bust : 126cm
Shoulder : 44cm
Sleeve : 60cm