SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Saturday, November 15, 2014

Sequin Dress


Dah lama tak update stok baru
nah cuci mata hujung minggu dengan dress sequin ya
full lining termasuk lengan sekali
kalau rsa nak lip lap pergi kenduri kahwin boleh try
hujung tahun ni banyak kenduri kendara kan selalunya..
*tiada zip pada bahagian lengan
material bukan strech ya

info tentang dress ni boleh refer direct ke gambar
ukuran pun di gambar juga ye
*perhatian!
ralat 2-3cm untuk ukuran yang diberi normal dari kilang
kerana ukuran diberi adalah anggaran untuk rujukan 








Monday, November 10, 2014

NO MORE BOOKING


serius lama tak update stok baru
tapi stok untuk 
Plain Lycra Loose Blouse ni masih ada setakat ni
sebab ada restok kali ketiga

oleh kerana ramai buyer yang backout
booking lepas tu senyap
janji nak bank in tapi tak bank in lepas booking
kami minta maaf ya,no more booking selepas ni
jadinya,jangan lah komplen kalau cek stok masih ada
then lepas bank in item sold out
anggap je takde rezeki
kami refund duit anda semula



Thursday, October 30, 2014

PLAIN LYCRA LOOSE BLOUSE.


simple blouse
stok semakin susut
















PBC 46068 - Plain Lycra Loose Blouse

1 : RM49
2 : RM80
*Termasuk postage

Measurement: 
Size S: 
Length: 83cm Bust: 90cm Hem: 140cm Shoulder: 35.5cm Sleeve: 57cm
Size M: 
Length: 85cm Bust: 94cm Hem: 144cm Shoulder: 37cm Sleeve: 58cm
Size L: 
Length: 87cm Bust: 98cm Hem: 148cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59cm
Size XL: 
Length: 89cm Bust: 102cm Hem: 152cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm

Material : Lycra




Monday, October 27, 2014

LANA SATIN DRESS


sekarang ni musim material satin
material dress ni ringan sangat dan selesa
kalau tak nak nampak cutting boleh buka tali tu
dress ni akan jadi A cut

GREY



LEMON


POWDERY PINK


PURPLE


SALMON


LANA SATIN DRESS

RM75 exclude postage
Postage RM6 / RM9

Measurement : Length: 142 cm
Shoulder : 40 cm
Sleeve: 60 cm
Armhole : 50 cm
Bust: 100 cm
Waist: 96
Hip: 120 cm

Material :High Quality Satin
Size : FREE SIZE (Fit up to small L )






Sunday, October 26, 2014

LEESYA PLUS SIZE


salam hujung minggu
lagi koleksi plus size ye..
tali kat pinggang tu boleh buka
button pun boleh buka
sesuai untuk BF mommy kan






LEESYA PLUS SIZE

RM85.00 exclude
Postage RM9 / RM13

Measurement
Length: 140 cm
Bust: 120 cm
Waist: 130 cm
Neck to Handcuff: 72 cm
Armhole : 51 cm
Shoulder : NA

Material: High Quality Lycra with A-cut jubah style dress
Size : Suitable from S until XXXXL






Saturday, October 25, 2014

JOINT COLOR BLOUSE


sila rambang mata weekend ni
new arrival blouse chiffon lagi
dwi color ye
sama macam dress kami yang dulu dulu
yang ni pun confirm fast selling juga











PBC39068 - Joint Color Blouse
1 : RM60
2 : RM115
*Termasuk Postage

Measurement: 
Size S: 
Length: 82cm Bust: 88cm Shoulder: 35cm Sleeve: 58cm Hem: 156cm 

Size M: 
Length: 84cm Bust: 94cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm Hem: 160cm

Size L: 
Length: 86cm Bust: 100cm Shoulder: 37cm Sleeve: 60cm Hem: 164cm

Size XL: 
Length: 88cm Bust: 104cm Shoulder: 39cm Sleeve: 61cm Hem: 168cm

Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining






Friday, October 24, 2014

LACE BLOUSE


ada new arrival untuk blouse
confirm fast selling
ye lah sebab item baru kan
kalau tak sempat grab tunggu la kalau supplier ada restok
ada banyak warna kali ni termasuk warna pastel
yang penting full lining

ni ada sedikit gentle reminder ye
sebelum pilih item kami dah sediakan ukuran
dipersilakan sangat sangat ukur dulu sebelum order
makanya kalau nak order atau dah order
lepas tu barang dah sampai tak muat 
jangan lah nanti komplen cakap baju kecik ke senteng ke
biasanya adviseable pilih ukuran yang besar sikit
sebab setiap ukuran ada ralat
setiap baju dari kilang ada standard ukuran
yang potong pun mesin
bila dah jadi baju sorting ikut size
lepas tu tak mungkinlah akan diukur semula sesatu kan

Tips untuk beli online : 
sediakan kan pita ukur
atau kalau dah tau size sendiri tapi kami provide dalam cm pulak
bukan inch 
tak payah pening kepala
guna je google kat PC ke,laptop ke,phone ke
(dah canggihkan sekarang)
type je 108cm to inch = confirm dapat jawapan tepat 





















PBC29086 - Lace Blouse

1 : RM60
2 : RM115
*Termasuk Postage

Measurement: 
Size S: 
Length: 81cm Bust: 87cm Shoulder: 35.5cm Sleeve: 58cm Hem: 126cm SleeveHole: 21cm 

Size M: 
Length: 83cm Bust: 93cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Hem: 130cm SleeveHole: 22cm

Size L : 
Length: 85cm Bust: 100cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 60cm Hem: 134cm SleeveHole: 23cm

Size XL: 
Length: 87cm Bust: 103cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm Hem: 138cm SleeveHole: 24cm

Material : Chiffon + Lace With Full Silk Inner Lining