SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Monday, June 28, 2010

black & white





available
kod:PR122
RM1o je
size:free
fit S
baju ni comel je.
ni pon beli tp x pernah pakai.
kain cotton lembut



enjoice!


Thursday, June 24, 2010

...........25-30 June 2010 discount...........




5% diskaun untuk semua item
25hb-30hb June 2010.
cepat-cepat..pinkbiru nak clear stok yg ada ni
boleh email daku & SMS pon boleh.
berbaloi-baloi....


enjoice!

Thursday, June 17, 2010

black






SOLD OUT

size:free
fit S-small L
RM 30 je
cantik kalau pki dgn clincher @ belt
material:kain lycra yg selesa sgt,x pns



cotton blue






available
kod:cotton blue
size:free
fit S-M
RM 28 je
yang ni pon comel gak



Tuesday, June 15, 2010

light blue





available
kod:PR 117
size:free
fit s-m
RM 10 je
used tp mcm baru gak




nak update preloved

insyaallah..
klu mlm ni internet ok dan x bermasalah,
daku nk update a few preloved.
klu x dapat mlm ni..
kenalah daku update esok nmpknya..
see ya...
harap2 internet ok la

kimono kuning






available
kod:PR 110
size:free
fit s-m
RM 14 je
baju ni ala2 kimono
x prnh pki lagi ni


Thursday, June 10, 2010

kemaskini blog

elloo....
hr ni pinkbiru ada masa lebih sikit
so nk delete item2 yg da sold untuk elak kesesakan pinkbiru
to all pinkbiru customer n followers...
thank you so much..thank you byk2
pinkbiru lurve u olls....
sila dtg lagi dan jgn jemu ye...

big thanks to
rosiey
raihana
siti


Tuesday, June 1, 2010

T Shirt Muslimah






~SOLD OUT~

T Shirt Muslimah





~SOLD OUT~


T Shirt Muslimah








~SOLD OUT~


Kedai baru bukak

hari ni 1 june 2010
so daku decide nk bukak kedai ni..
smpi end of this month(30 june 2010) ada promotion untuk kedai baru ni..
kalaku berminat ctc daku ye..
thanks and happy shopping..