SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Saturday, July 21, 2012

selamat berpuasa 2012



diam x diam ramadhan dtg lagi
alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan utk berpuasa tahun ni...
stok utk baju2 atau item baru mmg x de kat pinkbiru sbb de masalah dgn supplier
insyallah lepas raya ke kan...klu de rezki...

sempena ramadhan ni...
mana2 item yg masih available di pinkbiru ada diskaun 10% ye...
klu nk special price..
sila2 lah email ke sms pinkbiru ye
nak email pon boleh..
x pon isi je form kat bwh tu remarks as enquiry
insyaallah pinkbiru jwb nti...

sama jugak utk produk pati delima
ada enquiry ke...
sms je pon boleh....


~ selamat berpuasa ~



Wednesday, June 20, 2012

PATI DELIMA GULSAN


lama x hapdate blog ni..
kali ni nak share tentang barangan kesihatan plak
iaitu tentang PATI DELIMA GULSAN
banyak sebenarnya khasiat pati delima ni

bukan nak ckp kosong sbb daku pn guna produk ni...
kesesuaian dan keserasian produk ni bergantung kepada seseorang itu sendiri
semua produk akan ambil masa kan
kecuali pil magic la kan..mgkin terus boleh bertukar...




antara khasiat PATI DELIMA macam kat bwh ye...
( ni baru sebahagian sahaja )  
semua bahan digunakan dari bahan semulajadi dan sesuai utk semua lapisan generasi


Produk Terlaris


Ar-Rumman


Harga :
1 botol Pati Delima Gulsan RM16 

**postage RM8 untuk semenanjung dan RM10 untuk sabah/sarawak**



pada yang berada di sekitar johor bahru..
sebarang pertanyaan boleh email ke
 pinkbiru10@gmail.com 
atau 
sms ke 016-2958313



kawasan lembah klang
boleh email ke 
cantiksihatsemulajadi@gmail.com
atau
sms/call puan ina 017-3343070



produk timur tengah yang lain seperti madu,cuka epal/delima,kurma serta produk kecantikan
silalah ke blog http://cantiksihatsemulajadi.blogspot.com untuk info lanjut...



Tuesday, May 15, 2012

Batal - pre order ~ Natural Bamboo Slim (slimming suit)

haiiisshhh...
so sorry pada yang da hntr nama utk pre order 
seperti yg daku da email sblum ni kan pada kamu2 yg dah bg nama
daku da infm thru email yg pre order ni terpksa daku batalkan
sbb pembekal ada masalah skrg 

oleh kerana x mo nak janji lama2 dgn kamu2 yg da buat pre order
sbb tu daku da batal kan
x best la kan mcm jnji kosong gitu..

insyaallah daku akan bukak pre order lain nti...
apa2 nti daku hapdate ye...
thanks jugak sudi melawat pinkbiru ni..



klu suka join GA
boleh join latest GA dari SINI

Friday, May 11, 2012

pre order ~ Natural Bamboo Slim (slimming suit) - 11 may 2012

~ perhatian pada serius buyer sahaja ~

rasanya ni kali kedua nk bukak pre order..
kali ni pre order untuk natural bamboo slim plak
alkisah nak beli utk diri sendiri sbb nk tambah lg 1-2 set
sbb termiss guna kalau set yg sedia ada ni dibasuh
da alang2 nak order utk diri sendiri..
offer jugak lah klu2 ada kwn2 yg nak order sekali...

pre order ni di bukak smpi 11 may 2012
setelah brg smpi daku akan pos kan ye...

kat bwh ni rupa produk nya...




INFO TENTANG PRODUK
Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
- dijual di dalam kotak yang cantik dan sesuai dijadikan hadiah
- warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

PERHATIAN ♥
Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.

CARA PEMAKAIAN ♥
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA SEKURANG KURANGNYA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

CARA CUCIAN 
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup.

Ada 2 size dan sila ikut size yg berkenaan ye..

Size:
S-M
HIP : 84-94CM
WAIST: 62-72CM
WEIGHT: 45-60KG

L-XL
HIP : 98 - 105CM
WAIST: 76-81CM
WEIGHT: 65 - 80KG

salah pilih size nanti terkecik plak kan..dah x boleh masuk
klu boleh masuk pastu sesak nafas daku x bertanggung jawab ye..hehehehe

Harga seunit RM43 ( siap pos laju )


syarat2 utk pre order :
- pilih size yg sesuai
- email ke pinkbiru10@gmail.com -atau- sms ke 016-2958313
- utk pre order kali ni ada bayaran deposit dikenakan sebanyak RM5 sahaja (yang tidak dikembalikan sekiranya backout )




Tuesday, May 1, 2012

selamat hari pekerja


Labour Day


selamat hari pekerja 2012...
sama2 lah kita merewardkan diri kita


Wednesday, March 21, 2012

WELCOME TO KEDAI PLUSSIZE


lama x hapdate blog ni....
item2 yang available dan sold out selalu di hapdate lah...
sila2 lah jamu mata ye....

oleh kerana lama x hapdate
daku nak promote blog kawan daku ni
sila lah ke blog dia klu nak crik baju2 atau item plus size...

sila terjah ye...

ada byk baju plus size cantik dgn harga berpatutan
ada baju kurung...
ada blouse jugak...

blouse polka dot ni 
RM55 (exclude postage)
sumer size besar2
available size
S
M
L
XL
XXL


 
polka pupel


polka pink


 
polka blue


 
polka black


antara koleksi cotton viscose blouse
material jenis lembut dan sejuk
available dlm plus size

RM60 (exclude postage)





enjoice!



Monday, January 23, 2012

Result GA ~ Cuti - Cuti Holiday!

resultnya dah pon ada..
da umum dda 20hb hr tu
lmbt plak nk hapdate kat blog ni..
TQ pada yg sudi join
tahniah pada yg menang..
pada yg x menang nti kita buat lagi k...
insyallah...


untuk entri result
chk kat SINI ye