SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Monday, June 10, 2013

belian borong blouse/handbag


pinkbiru skrg da buka untuk belian borong blouse ye..
anda dialu alu kan untuk belian borong blouse
minimum 4 helai/pcs
boleh la beli untuk stok sendiri ke
kongsi dgn adek badek ke
family member ke
atau ofismate...

contoh utk blouse belian borong
corak tribal atau plain pun ada..



untuk handbag pun boleh jugak beli secara borong..
minimum 3pcs..
harga jualan untuk handbag kebiasaannya atas RM70/item

contoh designer bag


**harga berlainan untuk setiap jenis item...
untuk pertanyaan dan quotation sila isi order form diatas ye
terbuka untuk serius buyer sahaja
pastikan anda juga bukan fussy buyer
sekiranya anda berminat untuk 
> BOOKED AND RUN
>BOOKED AND WIN
sila jauhi blog ini ye...

enjoice!





4 comments:

Sha Darwisyah said...

Kedai kt mne?

Sha Darwisyah said...

Kedai kt mne?

Sha Darwisyah said...

Kedai kt mne?

PinkBiru said...

tak de kedai sis..online je..
klu nak gmbr lg byk kat FB PinkBiru Biru ye..
TQ