SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Friday, September 19, 2014

KURUNG LYCRA


alhamdulillah
kami dah dapat supplier untuk baju kurung
cuci mata dulu dgn koleksi kurung lycra ni ye
senang nak jaga,tak renyuk,
kalau nak cepat tak payah nak kelam kabut iron kan..

RM119 / set
*free postage 1 Malaysia
sizenya,sila refer ukuran di bawah ye..
item limited terdapat dalam size S,M,L,XL
Item XXL sold out buat masa ni..




















7 comments:

Atif Farhah said...

Dh sold out k yg ni?

PinkBiru said...

masih ada lagi sis

Boleh PM kami di FB PinkBiru Biru ;-)

TQ

not said...

Size xl c dan c8 ada lagi tak sis?

not said...

C7 dan c8 size xl ada lagi?

not said...

C7 dan c8 size xl ada lagi?

not said...

Size xl c dan c8 ada lagi tak sis?

PinkBiru said...

C8 polkadot ada XL.C7 sold out.
PM FB PinkBiru Biru ya kalau berminat

TQ