SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Saturday, March 22, 2014

PREORDER-Shafira Maxi


untuk serius buyer sahaja
booking with deposit sahaja dibenarkan

Purple


soft pink


PREORDER Shafira Maxi
Depo RM50 & full payment before 28 March 2014

RM85 free postage (SM)
RM90 free postage (SS)
Material : Brocade Satin 
Labuh : 130cm / 51 inch
Lilit Dada : 80cm / 31.5 inch
Bahu : 33cm / 13 inch
Pinggang : 64cm / 25 ich  (ada getah belakang)


5 comments:

Fahima Marzuki said...

Boleh order lagi x yg ni

PinkBiru said...

Boleh.tapi item preorder.tarikh penghantaran belum dapat diconfirmkan lg sebab baju ni direct dari Indonesia. Nak kena tgu stok masuk

Fahima Marzuki said...

Kalau nk order mcm mane? Ke nk kena tggu stok masuk? Kalau order dh masuk bole bgtau x kat fahima.nabilla@yahoo.com ?

amie ejat said...

Ada stock lagi tak yunk...

PinkBiru said...

semua da takde sis..
supplier tak restok