SeLAmaT DatanG

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Datang ke PinkBiru Simply Galleria

Kami merupakan agen berdaftar untuk pakaian wanita khasnya seperti kurung moden , jubah moden , blouse , kain pasang dan macam-macam lagi.
Selain itu kami juga merupakan agen sah yang berdaftar untuk produk kesihatan VCO ( virgin coconut oil ) , Alpha Lipid LifeLine SD2 dan pelbagai produk kesihatan lain.

Warna item mungkin berlainan dari warna sebenar kerana effect dari flash kamera! ( akan dinyatakan )

1 ) Barangan yang telah dijual tidak boleh di PULANG atau di TUKAR.

2 ) Strictly untuk serious buyer SAHAJA.Pastikan betul-betul berminat dan proceed untuk pembayaran.

3 ) Kami mengamalkan penjualan siapa cepat dia dapat ( first pay first serve )

4 ) Size yang dinyatakan adalah anggaran dan ditag baju.

Segala pertanyaan melalui form , SMS , Whatsapp dan sebagainya akan dibalas selewat-lewatnya 24 jam.

Di blog ini kami akan mengupdate segala produk dan stok terkini.

Sila ke Facebook kami PinkBiru Biru untuk cek stok availability.

** Harap Maaf,kami tidak mengamalkan sistem booking, sekiranya pertanyaan dibuat untuk stok pada hari ini dan pembayaran dibuat pada esok atau lusa,kebarangkalian tinggi stok SOLD OUT** 1st pay 1st serve







KLIK KLIK

Sunday, March 23, 2014

TIFFANY & CO Inspired Bracelet


katakan ye kalau cantik...
daku suka sangat sangat...
kami bawakan khas untuk kamu kamu ye...
item preorder...
harga berpatutan,insyaAllah





RM65 each termasuk postage
item preorder dalam tempoh 2 minggu atau lebih
non fussy buyer are welcome..
plated silver 925 
18cm long


dan..harga tu full set dengan box dan pouch
seperti dalam gambar..
sesuai untuk hadiahkan...




11 comments:

Sayidah Suhailyn said...

mcm mana nk order?

PinkBiru said...

Sis boleh email pinkbiru10@gmail.com atau wasap 0162958313

Wanis eVe said...

Ada design2 lain lgi x ye sis?

PinkBiru said...

Ada..bg email.nti kami email gambar

Wanis eVe said...

waniskachicawu@gmail.com
tq sis..

Wanis eVe said...

waniskachicawu@gmail.com
tq sis..

dyanaabdfatah said...

Hai ade buat borong ??

PinkBiru said...

takde borong sis..

buDaK kUsuT said...

salam sis, nak tanye ade design lain x?
ni email sy fatin89_art@yahoo.com

nurazah maisarah said...

Hai sis. Ada design lain tak? Email saya di nurazahmaisarah@gmail.com

Mello Cry said...

sis,bley hntar design lain? dkt email line_skeyt17@yahoo.com